• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент заявляє, що не підпише закон, який передбачає збільшення виплат народним депутатам
    Опубликовано: 2006-04-10 09:26:00

    Президент України Віктор Ющенко заявляє, що не підпише прийняті Верховною Радою зміни до законодавства, які передбачають збільшення фінансового забезпечення народних депутатів.

    Глава держави нав, що такий крок парламентаріїв, згідно з розрахунками уряду, потребує щорічно виділення з бюджету 120 тисяч гривень на кожного народного депутата. «Мені здається, це не відповідає українським реаліям, тому я обов’язково скористаюся правом вето», – сказав В. Ющенко в інтерв’ю журналістам. «Мова не йде про те, що депутат не повинен мати достойної пенсії чи соціальних гарантій. Усе це є», – наголосив Президент.

    Запропоновані зміни до Закону «Про статус народного депутата України» передбачають, що колишні депутати Верховної Ради, які після працевлаштування втратили роботу, зараховуються до резерву кадрів Головного управління державної служби. Крім того, в них буде право на матеріальну допомогу розміром 50% від зарплати з урахуванням усіх доплат та надбавок, які отримують народні депутати чинного скликання.

    Раніше Глава держави ветував прийнятий парламентом законопроект №8714, який передбачає розширення гарантій трудових прав народних депутатів.

    Інф. Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.