• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ХІІ міжнародна виставка-ярмарок "ГалМЕД: Здоров'я та довголіття"
    Опубликовано: 2006-04-06 15:12:00

    6-8 квітня 2006 року у Львові(Львівський палац мистецтв) відбудеться ХІІ міжнародна виставка-ярмарок "ГалМЕД: Здоров'я та довголіття". Метою виставки є привернути увагу фахівців, широкого загалу до важливості проблеми здоров`я, демонстрація сучасних приладів та товарів медичного призначення, формування комплексного уявлення у споживача про сучасні методи діагностики та профілактики захворювань, лікарські засоби натурального походження, популяризація здорового способу життя.

    Серед тематичних розділів будуть такі: медичні прилади та інструменти, обладнання для лікувальних установ, засоби санітарії та дезінфекції, медичний одяг; обладнання для лабораторій, діагностичні тест-системи, хімічні реактиви; засоби надання невідкладної допомоги, автомобілі швидкої допомоги; медична оптика та корекція зору, окуляри, лінзи; фармацевтичні, гомеопатичні, мінеральні та вітамінні препарати, біологічно активні добавки, фітопродукти, дієтичне та дитяче харчування; засоби реабілітації та товари для неповносправних, предмети догляду за дітьми; медичні, оздоровчі, спортивні центри, фітнес-клуби, салони краси, сауни, басейни; лікувальна та професійна косметика, пластична та естетична хірургія, обладнання для косметологічних салонів та клінік; нетрадиційні методи лікування, медичне страхування; лікування тварин та ветеринарні препарати; видавництва, спеціалізована література, ЗМІ.

    Одночасно з виставкою буде проводитись науково-практична конференція присвячена народній і нетрадиційній медицині за підтримки Львівського обласного центру здоров’я. На разі формується програма супутніх заходів, до якої приєднались числені благодійні фонди та медичні центри.

    Організатор ЗАТ „Гал-ЕКСПО”

    Тел.: 8 032 297 06 28, 297 06 27, 297 13 69

    Факс: 8 032 297 17 56

    Всю необхідну інформацію про виставку можна отримати на сайті – galexpo.lviv.







    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.