• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд виділить кошти для ліквідації наслідків аварії на магістральному теплопроводі в Алчевську Луганської області
    Опубликовано: 2006-01-26 17:49:00

    Кабінет Міністрів прийняв рішення про виділення з резервного фонду Державного бюджету коштів на ліквідацію наслідків аварії на магістральному теплопроводі в Алчевську Луганської області. Перший транш складе 2,5 мільйони гривень.

    За дорученням Прем’єр-міністра до Алчевська вилетіла урядова група у складі міністра з питань надзвичайних ситуацій Віктора Балоги та міністра будівництва, архітектури й житлово-комунального господарства Павла Качура для ознайомлення із ситуацією й ліквідації її наслідків.

    За результатами роботи урядової групи буде остаточно визначено суму коштів, необхідних для надання допомоги Алчевську.

    Окрім того, Глава Уряду доручив міністрові вугільної промисловості Віктору Тоу відправиться в Олександрію Кіровоградської області, щоб разом із представниками МНС і Міністерства будівництва, архітектури й ЖКГ оцінити ситуацію на місці й прийняти план першочергових дій. Урядова комісії має оцінити роботу посадових осіб міста, бездіяльність яких призвела до того, що з 22 січня мешканці Олександрії залишаються без теплопостачання через припинення роботи теплопостачальних підприємств.

    Інф. Прес-служба Кабінету Міністрів

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.