• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Моніторинг використання коштів, спрямованих на виконання відповідних програм підтримки малого підприємництва у 2005 році
    Опубликовано: 2006-01-23 11:39:00

    Міністерством фінансів України на виконання Указу Президента України від 12.05.2005 №779/2005 підготовлено річний моніторинг використання коштів, що були спрямовані на виконання програм підтримки малого підприємництва за оперативною інформацією Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.

    Протягом 2005 року на виконання заходів Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні на 2005 рік було державним бюджетом передбачено 21 800 тис. грн., використано - 18 800 тис. грн.

    З них 1 800 тис. грн. було використано на заходи, щодо запровадження освітньої програми з питань підприємницької діяльності для підприємців та широких верств населення та проведення конференцій, семінарів, засідань за “круглими столами”, форумів, Дня підприємця, міжнародних зустрічей, виставок та ярмарків за участю представників малого підприємництва.

    Так, зокрема, в рамках запровадження освітньої програми з питань підприємницької діяльності для підприємців та широких верств населення Держпідприємництво спільно з Українським фондом підтримки підприємництва (далі – УФПП) організували і провели 30 семінарів в 19 регіонах України (Полтавська, Чернігівська, Черкаська, Житомирська, Донецька, Хмельницька, Полтавська, Запорізька, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька, Херсонська, Миколаївська, Одеська, Волинська, Київська, Вінницька області та АР Крим), на яких пройшли навчання 1486 осіб.

    Між УФПП та регіональними фондами підтримки підприємництва в 10 регіонах України (Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька, Житомирська, Чернігівська, Черкаська, Полтавська, Дніпропетровська, Запорізька областях та м. Київ) підписані договори щодо організації проведення консультацій в рамках заходів Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні на 2005 рік. Загальна кількість наданих консультацій з питань розвитку малого підприємництва – 3078.

    В рамках заходу щодо проведення конференцій, семінарів, засідань за “круглими столами”, форумів, Дня підприємця, міжнародних зустрічей, виставок та ярмарків за участю представників малого підприємництва проведено 3 форуми “Бізнес і влада – партнери” (11.03.2005, 25.05.2005, 08.09.2005) за участю Президента України, народних депутатів України, керівників центральних та місцевих органів виконавчої влади, представників великих промислових та торговельних кампаній, банків, фінансових установ, представників малого та середнього бізнес, лідерів громадських об’єднань підприємців, науковців, представників міжнародних організацій, засобів масової інформації.

    На запровадження програми фінансової підтримки суб’єктів малого підприємництва, які здійснюють свою діяльність у таких сферах, як розбудова мережі автотранспортного сервісу, розвиток мережі вантажних перевезень, виробництво побутових газових котлів та систем опалення, розширення виробництва трикотажного одягу тощо, було спрямовано 17 000 тис. грн.

    3 000 тис. грн. залишилися невикористаними у зв'язку з обмеженістю терміну для проведення конкурсів на надання послуг (кошти були передбачені у державному бюджеті з прийняттям Закону України „Про внесення змін до Закону України „Про Державний бюджет України на 2005 рік” від 03.11.05 №3050-ІV).

    Департаментом фінансів державних підприємств та відносин власності версія для друку

    Инф. Minfin

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.