• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під головуванням Президента розпочалося засідання РНБО
    Опубликовано: 2006-01-18 16:01:00

    Під головуванням Президента України Віктора Ющенка розпочалося засідання Ради національної безпеки і оборони.

    Одне з питань, які буде обговорено на засіданні, – загострення суспільно-політичної ситуації та нейтралізація зовнішніх впливів на політичні та економічні процеси в Україні. За словами Президента, який відкрив засідання, йдеться про загострення газового питання, «активи по розподілу Чорноморського флоту та їх використання в рамках чинних домовленостей», «незаконну відставку уряду» та ін. Всі ці процеси, зазначив В. Ющенко, мали неконструктивний вплив на внутрішню ситуацію в країні.

    Президент наголосив, що сьогодні «політичні й громадські сили потребують тісного діалогу довкола тих процесів, які напряму впливають на політичну стабільність в країні». «Якщо ми не в опозиції до України, ми повинні проводити солідаризовану політику», – сказав Глава держави.

    Крім того, и РНБО обговорять підвищення ефективності боротьби з соціально небезпечними хворобами та проведення багатонаціональних військових навчань на території України у 2006 році.

    Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.