• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підприємства Мінтрансзв'язку економлять газ
    Опубликовано: 2006-01-16 12:22:00

    За дорученням міністра транспорту та зв'язку України Віктора Бондара на підприємствах Мінтрансзв'язку з 1 січня 2006 року запроваджено щоденний моніторинг споживання природного газу та здійснюються численні заходи щодо економії блакитного палива.

    Оперативний контроль ситуації з енергопозбереженням здійснює штаб Мінтрансзв'язку з реагування на надзвичайні ситуації. Особлива увага приділяється енергозабезпеченню об'єктів соціально-побутової сфери та житлово-комунального господарства.

    Лише за першу декаду 2006 року підприємства галузі скоротили щодобове споживання газу на 14,61% до 11881,156 тис. м. куб на добу. З 781 котельні, які до початку року працювали на газу, на альтернативні види палива переведено 76 котелень. Інформація про стан енергозабезпечення на підприємствах міністерства щодекадно надається Уряду.

    З метою скорочення споживання газу розроблені та здійснюються кроки щодо переведення котелень з газового на резервне паливо із одночасною закупівлею додаткових обсягів резервного палива для забезпечення роботи у зимовий період. Котельні, які працюють на газовому паливі, будуть переобладнуватися для роботи на інших видах палива – графіки переобладнання розроблені. Крім того, переводяться на інші види палива газобалонні автомобілі, які працюють на стисненому газі.

    Наказом Мінтрансзв'язку підгалузям та підприємствам транспортно-донього комплексу, сфери зв'язку та інформатизації доручено провести позачергові засідання підгалузевих груп-штабів з реагування на надзвичайні ситуації, на яких визначити та вжити заходів щодо енергозабезпечення на об'єктах соціально-побутової сфери та підлеглих підприємствах транспортно-донього комплексу, сфери зв'язку та інформатизації.

    Ці заходи виконуються згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 ня 2005 р. № 577-р „Про заходи щодо енергозабезпечення споживачів” міністерство

    Урядовий портал

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.