• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • План надходжень до загального фонду держбюджету - 2005 вже виконано
    Опубликовано: 2005-12-30 12:23:00

    Міністерство фінансів повідомляє, що планові показники загального фонду Державного бюджету України станом на 30 ня вже виконано!

    За оперативними даними (банківський день 29 ня), надходження склали 84,2 мільярда гривень при річному плані 83,5 мільярда гривень, що становить 100,8%, та більше плану на 0,7 мільярда гривень.

    Проти минулого року надходження до загального фонду держбюджету становлять 162%.

    Виконано планові надходження по 37 джерелах. В тому числі:

    - податок на прибуток - виконання 106,2%. При плані 21,7 мільярда гривень фактично надійшло 23,0 мільярда гривень. Перевиконання склало 1,3 мільярда гривень.

    - податок на додану вартість – виконання 104,6%. При плані 31,9 мільярда гривень фактично надійшло 33,4 мільярда гривень. Перевиконання - 1,5 мільярда гривень.

    Щодо відшкодування ПДВ Уряд виконав свої планові зобов'язання. При плані до відшкодування 13,2 мільярда гривень фактично повернуто платникам податків 13,3 мільярда гривень, або на 147,1 мільйона гривень більше запланованого.

    „Ми маємо феноменальне зростання доходів бюджету (62% до минулого року) – відзначив Міністр фінансів Віктор ПИНЗЕНИК. – Це дозволило в повному обсязі забезпечити виконання Урядом всіх соціальних зобов’язань на цей рік. Результат цього року (+32 мільярди) свідчить про масштабні суми коштів, які раніше працювали в тіньовій економіці та не потрапляли в державну казну. Зараз ці кошти працюють на країну, на її громадян”.

    Міністерство фінансів висловлює вдячність всім платникам податків, які зробили крок на зустріч Уряду та наростили сплату податків.

    Прес-служба МФУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.