• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Щодо доплат освітянам і медикам, що працюють у сільській місцевості
    Опубликовано: 2005-12-02 12:39:00
    Комітет з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до деяких законів України (щодо доплат освітянам і медикам, що працюють у сільській місцевості)
    Законопроект передбачає запровадження надбавок у розмірі 25% посадового окладу педагогічним, науково-педагогічним, медичним та фармацевтичним працівникам, які працюють у державних і комунальних навчальних закладах та закладах охорони здоров'я, розташованих у селах і селищах. А також надбавок за вислугу років, щорічної грошової винагороди, допомоги на оздоровлення медичним працівникам та встановлення пенсіонерам - медикам, які працювали у селах і селищах і ають в них, пільг щодо безоплатного користування квартирою тощо, аналогічних для медиків, які працюють у в сільській місцевості.
    Верховна РадаУкраїни
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.