• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Концепція об’єднання є найвірнішою для всіх демократичних сил-учасників парламентських виборів-2006 – Президент України
    Опубликовано: 2005-11-28 09:42:00
    Президент України Віктор Ющенко перекй, що концепція об’єднання є найбільш правильною для всіх демократичних сил-учасників парламентських виборів-2006. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Києві.
    «Я перекй, що блок «Наша Україна» запропонує демократичним силам України єдину вірну концепцію: найоригінальнішою моделлю перемоги демократичних сил у парламентських виборах-2006 є концепція солідарності, концепція об’єднання», – сказав В. Ющенко.
    Глава Української держави закликав своїх партнерів до солідаризації, наголосивши, що саме цей шлях є найкращою відповіддю на виклик, який існує перед демократичними силами України.
    Президент визнав, що питання пошуку «формули найкращого успіху» сьогодні стоїть перед всіма демократичними силами України. У цьому контексті він підкреслив, що кожний учасник виборчого процесу «має повне право» сам формувати свої концепції руху – це стосується, у тому числі, і питання формування відповідних коаліцій.
    Прес-служба Президента України Віктора Ющенка
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.