• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров бере участь у саміті глав урядів країн ЦЄІ
    Опубликовано: 2005-11-25 15:54:00
    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров сьогодні бере участь у саміті глав урядів країн Центральноєвропейської ініціативи (ЦЄІ), що проходить у словацькому місті Піештяни.
    На саміт прибули 11 прем'єр-міністрів з 17 країн - учасниць ЦЄІ. Передбачається, що в ході засідання кожен з глав урядів виступить з промовою.
    Крім того, в саміті беруть участь спеціальні гості. Зокрема, генеральний секретар Організації Чорноморського економічного співробітництва Тедо Джапрідзе, директор організації економічного співробітництва і розвитку Серджіо Арцені, головуючий в ОБСЄ, міністр закордонних справ Словенії Дмитро Рупель, а також представники Єврокомісії, Європейського банку реконструкції і розвитку, Ради Європи і інших організацій.
    Сьогодні Глава уряду Юрій Єхануров також планує провести зустрічі з канцлером Австрії Вольфгангом Шюселем, прем'єр-міністром Албанії Салі Беріша і прем'єр-міністром Сербії і Чорногорії Светозаром Маровічем.
    Після завершення переговорів очікується зустріч Ю.Єханурова з представниками українських засобів масової інформації.
    Прес-служба Кабінету Міністрів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.