• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Тернопільщині репрезентовано систему "business-award"
    Опубликовано: 2005-11-10 16:21:00
    Голова облдержадміністрації Іван Стойко зустрівся сьогодні з представниками австрійської фундації «Business-award» та обговорив з ними перспективи можливої співпраці між українськими підприємцями й бізнесменами Тернопільщини.
    Як розповів президент Фундації «Business-award» Гайнріх Штайнгаген, сьогодні іноземні підприємці мають значний інтерес до співпраці з Україною, однак вони хочуть стати активними в нашій державі за умови наявності відповідних структур, а головне – економічно обґрунтованих пропозицій для кооперації, за якими у кожному конкретному випадку стоять надійні та серйозні партнери в Україні.
    Саме для налагодження таких партнерських стосунків австрійські гості й завітали на Тернопільщину.
    Голова облдержадміністрації запевнив представників фундації «Business-award» втому, що керівництво області зацікавлене у такій співпраці і надавати в цьому необхідну допомогу та підтримку. Також Іван Стойко запропонував створити в області представницький офіс фундації та провести бізнес- за участі австрійських та українських підприємців.
    Представники фундації «Business-award» схвально відгукнулись на таку пропозицію зазначивши, що вони зацікавлені в налагодженні якнайтіснішої співпраці з Тернопільською областю.
    Участь в зустрічі, крім голови ТОДА Івана Стойка та заступників голови ТОДА Петра Вовчука і Василя Жовтюка, взяли керуючий директор Фундації «Business-award» доктор Пауль-Олівер Каукаль, виконавчий директор Фундації «Business-award» в Україні Руслан Бойко, начальник управління головного управління економіки ОДА Ірина Бойчик та заступник начальника зовнішньоекономічних зносин ОДА Орест Добрянський.
    Після цього австрійські гості провели презентацію cистеми «business-award» для представників основних галузевих управлінь адміністрації області та структур з підтримки бізнесу в регіоні, а також провели дискусію з метою вироблення ефективних механізмів співпраці щодо підготовки інвестиційних проектів та роботи з підприємствами області.
    Довідка:Система business-award є довгостроковим, міжнародним та аполітичним неприбутковим проектом, змістом якого є формулювання ідей до конкретних переконливих та оцінених експертами пропозицій для кооперації та зведення з адекватними партнерами.
    Через місцезнаходження у Австрії – Відень є зв’язуючим вузлом зі Східною Європою – відкритим є доступ до численних європейських та інших міжнародних установ і організацій, які фінансують цілий ряд програм розвитку у Східній Європі та запрошені стати партнерами business-award foundation.
    Детальніше про фундацію можна дізнатися на офіційному сайті business-award
    Урядовий портал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.