• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент відвідав у Харкові завод ім. Малишева
    Опубликовано: 2005-10-25 17:38:00
    Генеральний директор підприємства Геннадій Гриценко ознайомив Главу держави з роботою заводу. Віктор Ющенко оглянув буровий комплекс у цеху №130 та ознайомився з військовою і сільськогосподарською технікою, яку виготовляє підприємство.
    Також Президент поспілкувався з генеральним конструктором казенного підприємства «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова» Михайлом Борисюком. Конструктор показав Президентові зразки військової техніки, яку виготовляє підприємство. Деякі машини було продемонстровано на ходу.
    Спілкуючись із працівниками заводу, Віктор Ющенко зазначив, що з цікавістю оглянув техніку, яку вони виготовляють і яка іноді не має світових аналогів. Глава держави наголосив, що нині слід вживати заходів, аби ці нові розробки підприємства користувалися попитом не лише в Україні, а й у світі. Цього, на думку Віктора Ющенка, можна досягти через формування державного замовлення та участь у міжнародних тендерах на виготовлення продукції.
    Довідка. Державне підприємство «Завод імені В.О. Малишева» – одне з найстаріших машинобудівних підприємств України – було засновано в 1895 році. Підприємство розвивалося за такими головними напрямками: локомотиво- та двигунобудування, гусеничне транспортне машинобудування, товари народного вжитку. За останні роки завод розробив та виготовив, зокрема, танки Т-84, зернозбиральні комбайни «Обрій», бурові установки «А-125» для нафтогазової промисловості.
    За 9 місяців 2005 р. обсяги виробництва заводу порівняно з попереднім роком зменшилися на 11%. Станом на 1 вересня ц.р збитки підприємства становлять 47,3 млн. грн., кредиторська заборгованість – 143,2 млн. грн.
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.