• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інноваційне вирощування: Черешні в теплицях на Прикарпатті
    Опубликовано: 2024-01-10 16:05:52

    Компанія IT-Lynx Haygrove Ukraine, яка відома своєю експертизою в галузі виробництва електроніки, розробки програмного забезпечення та постачання комерційного та промислового обладнання, анонсує новий захоплюючий проєкт на Прикарпатті. З першими днями січня компанія розпочала роботу над теплицями, призначеними для вирощування черешні. Про це повідомляється на сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

    Цей інноваційний проєкт визначає новий етап в аграрному виробництві Прикарпаття. Тепер, завдяки теплицям IT-Lynx Haygrove Ukraine, черешня буде отримувати оптимальні умови для зростання та розвитку, не залежно від погодних умов.

    IT-Lynx Haygrove Ukraine активно застосовує свої технології та досвід у різних сферах, і тепер вони визначили черешню як об'єкт для вирощування у власних теплицях. Це рішення має потенціал змінити динаміку виробництва черешні в регіоні, забезпечуючи стійкий та ефективний процес вирощування.

    За словами експерта Інституту садівництва, проблема розтріскування черешні, яка колись була актуальною в Європі, поступово втрачає свою актуальність завдяки сучасним технологіям. Використання в теплицях пластикових тунелів, які надійно захищають сад від дощу, стало ключовим чинником в вирощуванні сортів черешні з винятковими смаковими та товарними характеристиками.

    Розпочаток вирощування черешні в теплицях на Прикарпатті став кроком до вдосконалення сучасних методів аграрного виробництва в регіоні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.