• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Агрейн розширює використання технології strip-till для соняшника та кукурудзи
    Опубликовано: 2024-03-22 18:07:52

    Технології точного землеробства стають не лише важливим чинником ефективного господарювання, а й вирішальним елементом у стратегії компанії "Агрейн". За третій рік поспіль вони успішно впроваджують систему strip-till, яка дозволяє розумно використовувати добрива та зменшувати їх витрати. За останні роки, якщо раніше для вирощування кукурудзи в середньому використовувалося 120-150 кг/га азоту, то зараз ця цифра зменшилася до 85 кг/га завдяки точним методам обробітку землі, повідомляє інформаційний портал "ПроАгро Груп", посилаючись на дані компанії.

    У господарствах "Агрейн" також використовують роздільне внесення добрив для живлення кукурудзи, де 25 кг азоту вносять під час посіву, а ще 60-70 кг додаткових добрив розподіляють пізніше за допомогою культиваторів або системи Y-Drop.

    "Головним обмежуючим фактором для отримання високих врожаїв залишається волога. Тому у цьому році ми розширюємо площі, де застосовуємо strip-till для вирощування соняшника та кукурудзи. Минулого року саме ця технологія у сухих умовах дала найкращі результати. Різниця майже в тонну врожаю соняшника, якщо порівняти з традиційними методами обробітку ґрунту", - пояснив Тарас Корнієнко, заступник начальника відділу рослинництва ГК "Агрейн".

    За словами представників компанії, використання передових технологій у вирощуванні сільгоспкультур дозволяє підвищити ефективність господарства та збільшити врожайність при мінімальних затратах ресурсів.

    Такі інноваційні підходи у виробництві стають все більш популярними серед аграріїв, які прагнуть оптимізувати процеси господарювання та досягти максимальних результатів при вирощуванні сільськогосподарських культур.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.