• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З наближенням Нового Року українці збільшують попит на ряд товарів
    Опубликовано: 2023-12-27 14:04:32

    З наближенням Нового Року українці збільшують попит на ряд товарів, які входять до святкового столу. Зокрема, за даними аналізу сайту Gotoshop.ua, проведеного за запитом ЕП, відзначається значний ріст інтересу до ікри, солодощів та алкогольних напоїв.

    У грудні 2023 року порівняно з листопадом найбільше зросли обсяги попиту на такі продукти, як шоколад (на 44%), сир (на 45%), майонез (на 87%), віскі (на 88%), вино (на 140%), цукерки (на 220%), шампанське/ігристе вино (на 310%) та ікру, чий попит зрос на 550%.

    Шоколад, неперевершений лакомство для багатьох, підняв свій попит на 44%, свідчачи про популярність цього десерту під час святкових заходів. Сир і майонез стали обов'язковим елементом столу, збільшивши свій попит на 45% та 87% відповідно.

    Найбільш вражаючий зріст відзначився у категорії алкогольних напоїв. Віскі та вино підняли свій попит на 88% та 140% відповідно. Проте справжнім лідером стала ікра, попит на яку збільшився на вражаючі 550%, що свідчить про вибір вишуканих деликатесів для святкового столу.

    Цифри вказують на те, що українці готові радувати себе та гостей вишуканими смаколиками під час святкових заходів, надаючи перевагу традиційним та ексклюзивним продуктам.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.