• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Kernel відкладає свій вихід з Варшавської фондової біржі до 2024 року
    Опубликовано: 2023-12-11 14:02:00

    Український агрохолдинг Kernel оголосив про відкладення свого виходу з Варшавської фондової біржі на 2024 рік. Цю інформацію компанія розмістила в біржовому повідомленні, яке було опубліковано на сторінках Forbes.

    Згідно із заявою Kernel Holding, процедура виключення компанії з лістингу Варшавської фондової біржі триває через ретельний аналіз додаткових доказів, отриманих від Управління фінансового нагляду Польщі.

    Очікується, що цей процес буде завершений у січні 2024 року, інформує компанія. Вирішення про відкладення виходу з біржі було прийняте в зв'язку з необхідністю ретельного вивчення додаткових аспектів цього важливого події для агрохолдингу.

    Зазначимо, що рішення Kernel відкласти свій вихід з Варшавської фондової біржі свідчить про високий рівень відповідальності компанії перед інвесторами та бажання забезпечити максимальну прозорість у своїх діях. Очікується, що це рішення матиме додатковий вплив на стратегічний розвиток Kernel та його позиції на ринку.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.