• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд продовжить підтримку аграріїв: нові програми і гранти у 2024 році
    Опубликовано: 2023-12-06 17:04:20

    Український уряд планує продовжити реалізацію програм державної підтримки для сільськогосподарських виробників у 2024 році. Про це повідомив перший заступник міністра агрополітики Тарас Висоцький, передає інформаційний портал "ПроАгро Груп".

    У межах урядової грантової програми "єРобота", спрямованої на розвиток садівництва, виноградарства, ягідництва, тепличного господарства та переробки, буде продовжено діяти і у 2024 році. Аграрії також зможуть скористатися пільговими гривневими кредитами за програмою "Доступні кредити 5-7-9%", на яку передбачено компенсацію у розмірі 18 млрд гривень.

    Заступник міністра також вказав, що у 2024 році відновиться бюджетна програма часткової компенсації витрат на придбання вітчизняної сільгосптехніки.

    Відзначивши ці плани, Тарас Висоцький підкреслив важливість відповідності українських агровиробників стандартам Європейського Союзу з питань якості та безпеки продукції. Він визначив членство в ЄС як незворотний шлях для України та закликав до відповідності всім необхідним вимогам ЄС, щоб мати спільний ринок та вільний доступ для українських товарів.

    Ці кроки свідчать про зобов'язання уряду продовжувати підтримку аграрного сектору, не дивлячись на складну ситуацію у країні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.