• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на живу свинину продовжують спад: Аналіз та прогноз
    Опубликовано: 2023-12-05 18:02:50

    На фоні наближення зміни сезонів ціни на живе свиняче м’ясо продовжують падати, згідно з щотижневим моніторингом, який оприлюднила Асоціація "Свинарі України".

    Останні торги, які відбулися минулого тижня, призвели до подальшого зниження цін на живе свиняче м’ясо. Зазначено, що вартість живців забійних свиней цього тижня переважно становила 65-68 гривень за кілограм. Середньозважена ціна заготівлі склала 66,1 гривень за кілограм, що є 5% менше, ніж попереднього тижня.

    Згідно з аналізом, проведеним на різних регіонах України, ціни в Заході та в Центрі країни сягають позначки нижче, тоді як на Сході та Півдні вони трошки вищі.

    Представники м’ясопереробної промисловості висловлюють різні думки щодо перебігу реалізації свинини. Деякі постачальники повідомляють про рівномірний хід торгівлі без значних залишків, тоді як інші вказують на млявість ринку через менший попит від м'ясопереробників, що зменшили запаси цього сезону.

    Деякі фахівці зауважують, що обмежені поставки імпортної сировини майже нівелюють зовнішні впливи на ціни на м'ясо.

    У прогнозах цінової динаміки на грудень, заготівельники не очікують значного передсвяткового підйому на ринку, але відзначають, що в першій декаді місяця та напередодні свят можливе відновлення цін на закупівлю.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.