• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рекордні ціни: Вартість яєць в Україні різко зростає
    Опубликовано: 2023-11-03 15:09:50

    В Україні споживці стикаються з різким зростанням цін на один з найпопулярніших продуктів - яйця. У листопаді стало відомо про подальше підвищення цін на цей продукт. Відповідно до даних, представлених на top.oday.ua, ціни на яйця в Україні сягають рекордних рівнів.

    Уже у 2022 році ціни на яйця в Україні ростуть до небачених рівнів, і ситуація ще більше загострюється. За повідомленнями, на минулому місяці яйця від ТМ “Ясенсвіт” продавались по ціні 48,72 грн за десяток, однак вже на початку листопада ціни стрибнули до 55,60 грн за десяток.

    Ціни на продукцію від ТМ “Квочка” також різко зросли. Раніше ціна на десяток яєць цієї марки становила 47,33 грн, але на початку листопада вони стрибнули на більш ніж 10 грн, до рекордних 58,15 грн.

    Підвищення цін на яйця у сучасних умовах стає суттєвою проблемою для споживачів. Велике зростання цін на продукти харчування ставить під питання доступність харчування для багатьох людей, особливо для тих, хто живе за певними стандартами.

    Ця ситуація може бути пояснена рядом факторів, включаючи зростання витрат на виробництво, логістику, транспортування та інші складові цін на продукти. Вищі ціни на ресурси, пальне, енергію та інші матеріали можуть також впливати на зростання цін на яйця та інші продукти.

    Ростучі ціни на яйця інших продуктів ставлять під загрозу покупательну спроможність громадян та можуть вплинути на загальну інфляцію в країні. Для уряду і виробників продуктів важливо знайти способи стримування цього зростання цін, щоб забезпечити доступність продуктів харчування для всіх верств населення.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.