• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця підвищує швидкість руху зерновозів з 1 листопада
    Опубликовано: 2023-10-31 17:06:39

    Акціонерне товариство "Укрзалізниця" планує внести зміни до середніх швидкостей руху своїх власних зерновозів з 1 листопада.

    Про це повідомило видання "ПроАгро Груп", посилаючись на інформацію від Rail.insider.

    Зміни передбачають підвищення середніх швидкостей руху зерновозів в різних напрямках. Для зерновозів, що рухатимуться до припортових станцій, планується збільшення швидкості для повагонних відправок до 111 кілометрів на добу (у порівнянні з поточними 50 кілометрами на добу), а для маршрутних зерновозів - до 253 кілометрів на добу (порівняно із поточними 138 кілометрами на добу).

    Також передбачається збільшення середньої швидкості руху зерновозів, які направлятимуться до західних прикордонних переходів. Для групових відправок, швидкість збільшиться з 50 до 61 кілометра на добу, а для маршрутних зерновозів - з 50 до 187 кілометрів на добу.

    Крім того, буде переглянуто середні швидкості руху для зерновозів, що працюють в місцевому сполученні та використовуються для імпорту. Для повагонних відправок швидкість становитиме 57 кілометрів на добу (порівняно з поточними 50 кілометрами на добу), а для маршрутних - 128 кілометрів на добу (замість 118 кілометрів на добу наразі).

    Валерій Ткачов, заступник директора департаменту комерційної роботи АТ "Укрзалізниця", підкреслив, що ці зміни покликані зробити вагони товариства більш конкурентоспроможними на ринку перевезень.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.