• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ставки фрахту на перевезення кукурудзи баржами зростають
    Опубликовано: 2023-10-02 18:02:03

    Ставки фрахту на перевезення кукурудзи баржами з дунайських портів на більшість напрямків підвищилися на поточному тижні. Про це свідчать дані компанії Atria Brokers, опубліковані Українською зерновою асоціацією.

    За даними станом на 28 вересня, ставки фрахту на перевезення кукурудзи баржами об'ємом 6 тис. тонн з портів Рені та Ізмаїл до Мармари зросли на 2-4 долари за тонну і становили 47-49 доларів за тонну. До східного узбережжя Італії ставки підвищилися на 3 долари за тонну, до рівня 70-72 доларів за тонну. До Ізраїлю фрахт також зрос на 1-3 долари за тонну, до рівня 70 доларів за тонну. До Іспанії та Севільї ставки збільшилися на 1 долар за тонну і складали 75-78 доларів за тонну та 83-85 доларів за тонну відповідно.

    Спостерігалося зниження ставок фрахту до східного Середземномор'я та Криту на 2 долари за тонну, до рівня 63-65 доларів за тонну і 56-58 доларів за тонну відповідно. Ставки до східного узбережжя Греції також знизилися на 1 долар за тонну і становили 53-55 доларів за тонну.

    Щодо перевезень кукурудзи баржами до Констанци, ставки фрахту зросли на 1-2 євро за тонну і становили 42-43 євро за тонну. Щодо соняшнику, ставки підвищилися на 1-3 євро за тонну і складали 60 євро за тонну.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.