• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Введено обмеження на продаж алкоголю в Вінницькій області
    Опубликовано: 2023-09-27 15:09:20

    Відповідно до нового наказу, який набув чинності з 27 вересня 2023 року, на території Вінницької області буде діяти обмеження на продаж алкоголю з 22:00 до 06:00 години. Таке рішення було оголошено головою Вінницької обласної державної адміністрації, Сергієм Борзовим, через його офіційний канал в Telegram.

    Введені обмеження стосуються продажу алкогольних напоїв і речовин, які виготовлені на спиртовій основі. Зазначено, що ця ініціатива буде діяти до завершення воєнного стану в області.

    Проведення обмежень спрямоване на контроль над реалізацією алкогольної продукції під час нічного часу, зокрема, з 22:00 вечора до 06:00 ранку. Така міра має на меті зменшення можливості споживання алкоголю в нічний період та подолання соціальних проблем, пов'язаних з вживанням алкоголю в пізні години.

    Суб’єктам господарювання, які мають ліцензії на продаж алкогольних напоїв, надано чіткі вказівки щодо дотримання цього наказу та заборони продажу алкоголю під час встановленого періоду.

    Важливо відзначити, що обмеження на продаж алкоголю також діятиме цілодобово для осіб, які перебувають на службі у правоохоронних органах, Збройних Силах України, Національній гвардії, військових формуваннях та осіб, які мають зброю.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.