• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Становище польських аграріїв не змінилось за пів року — думка
    Опубликовано: 2023-09-22 18:10:27

    Понад 6 місяців на ринку Польщі немає українського збіжжя, але становище польських аграріїв не змінилось. Зазначив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква у Фейсбуці.

    «Ми ніколи не мали наміру зашкодити польським аграріям. Більш того, за пів року, як Україна через заборони відсутня на польському ринку – їхнє становище не змінилося. Шукати причину треба не в українському імпорті», — йдеться в повідомленні.

    Він додав, що Україна очікує виважене та обґрунтоване рішення Єврокомісії не поновлювати обмеження на українську агропродукцію після 15 вересня. І вкотре закликаємо Польщу підтримати цей розумний крок.

    «Рішення, які будуть ухвалені, повинні засновуватися не на емоціях, політиці чи передвиборчих перегонах, а на фактах. Україна залишається відкритою для конструктивного діалогу, зокрема в межах створеної Координаційної платформи», — наголосив Ігор Жовква.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.