• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія EP Cargo планує відкрити новий пункт перевантаження, щоб полегшити транспортування української агропродукції
    Опубликовано: 2023-07-12 16:04:44

    Словацька залізнична компанія EP Cargo планує відкрити новий пункт перевантаження, щоб полегшити транспортування української агропродукції через кордон. Цю інформацію повідомляє видання Railmarket.

    Материнська компанія EP Cargo, EPH, є мажоритарним акціонером виробника електроенергії в Словаччині - Slovenské elektrárne. Залізничні колії, які раніше використовувалися для імпорту вугілля з Донецької області, тепер використовуватимуться для перевантаження агропродукції з України. Зараз ці колії мають незадіяну потужність, що надає можливість EP Cargo пропонувати послуги перевантаження зерна.

    Відкриття нового пункту перевантаження зерна на кордоні зі Словаччиною стане важливим кроком для поліпшення логістики транспортування української агропродукції. Це дозволить забезпечити більш швидкий та ефективний потік зерна через кордон та знизити витрати на транспортування.

    Відкриття нового пункту перевантаження сприятиме розвитку зовнішньої торгівлі українським зерном та збільшенню його експорту. Це відкриє нові можливості для українських аграріїв і допоможе збільшити їх прибуток. Крім того, це також сприятиме стимулюванню розвитку інфраструктури та транспортної галузі в Україні.

    Україна є одним з провідних виробників зернових культур у світі, і розвиток ефективної логістичної системи для перевезення зерна є важливим кроком для розвитку сільськогосподарського сектору країни. Відкриття нового пункту перевантаження на західному кордоні допоможе зміцнити позиції України на світовому зерновому ринку та покращити її конкурентоспроможність.

    Планове відкриття нового пункту перевантаження зерна свідчить про зростаючий інтерес до української агропродукції та впевненість іноземних інвесторів у потенціалі українського ринку. Це сприятиме розширенню зовнішньої торгівлі та сприянню економічному розвитку України.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.