• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індія знизила імпорт соняшникової олії у червні на 36%
    Опубликовано: 2023-07-05 17:16:29

    За словами дилерів, імпорт соняшникової олії до Індії у червні впав на 36% порівняно з місяцем раніше до 190 тисяч метричних тонн.

    Імпорт пальмової олії до Індії у червні підскочив на 49% порівняно з попереднім місяцем до найвищого рівня за три місяці, оскільки покупці скористалися падінням цін до найнижчого рівня за 28 місяців, щоб збільшити закупівлі, повідомили Рейтер шість дилерів.

    Відновлення обсягів закупівель з боку найбільшого у світі імпортера рослинної олії надасть підтримку ф’ючерсам на малайзійську пальмову олію та допоможе провідним виробникам Індонезії та Малайзії скоротити запаси.

    Імпорт пальмової олії до Індії зріс до 655 000 метричних тонн у червні порівняно з 439 173 метричними тоннами у травні, згідно з середніми оцінками дилерів.

    Імпорт у травні був найнижчим з лютого 2021 року, оскільки в останні кілька місяців тропічна олія почала торгуватися з премією до соєвої та соняшникової олії, що спонукало покупців перейти на дешевші м’які олії.

    Але зниження імпорту в травні та корекція цін спонукали індійських покупців збільшити закупівлі у червні, сказав Сандіп Баджорія, генеральний директор Sunvin Group, брокерської та консалтингової фірми

    Чутливі до ціни азіатські покупці зазвичай покладаються на пальмову олію через низьку вартість та швидку доставку.

    Індійська асоціація виробників, ймовірно, опублікує свої дані щодо імпорту олії за червень до середини липня.

    За словами дилерів, імпорт соєвої олії до Індії у червні зріс на 35% порівняно з місяцем раніше до 432 000 метричних тонн.

    Премія соєвої олії порівняно з пальмовою олією в останні кілька місяців була незначною, що підштовхує покупців до збільшення закупівель, сказав Раджеш Пател, керуючий партнер GGN Research, трейдера та брокера з харчових олій.

    Індія закуповує пальмову олію переважно в Індонезії, Малайзії та Таїланді, а соєву та соняшникову олію імпортує з Аргентини, Бразилії, Росії та України.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.