• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заборонено продаж швидкопсувних продуктів на київських ярмарках
    Опубликовано: 2023-07-05 13:08:54

    З 4 по 31 липня у Києві буде заборонено продаж харчових продуктів, які вважаються швидкопсувними, на сільськогосподарських та сезонних ярмарках.

    Про це інформує пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

    Рішення про заборону було прийняте департаментом промисловості та розвитку підприємництва КМДА під час наради, присвяченої організації та проведенню сільськогосподарських і сезонних ярмарків у столиці.

    Під заборону потрапили такі продукти, як свіже м'ясо, м'ясопродукти, ковбасні вироби, жива та свіжоморожена риба, морепродукти, молоко, молочна продукція, кондитерські вироби з кремом та інші.

    Ця заборона стосується ярмарків, які організовують комунальні підприємства "Світоч" і "Київська спадщина", що підпорядковані департаменту.

    Організаторів також зобов'язали допускати до продажу продукцію лише після проходження ветеринарно-санітарної експертизи та наявності відповідних документів, що підтверджують її якість та безпеку.

    Метою таких заходів є забезпечення безпеки та якості продукції, яку споживачі придбоватимуть на ярмарках. Відповідно до регуляційних норм та вимог, ветеринарно-санітарна експертиза та наявність відповідних документів є обов'язковими умовами для продажу продуктів харчування на громадських заходах.

    Заборона продажу швидкопсувних продуктів на київських ярмарках є важливим кроком у зміцненні контролю над якістю харчових товарів та захисті інтересів споживачів. Ці заходи спрямовані на підвищення стандартів безпеки харчових продуктів та забезпечення довіри населення до ярмаркової торгівлі.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.