• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні запрацював мобільний додаток для фермерів єБазар
    Опубликовано: 2023-05-27 14:08:17

    В Україні з’явився мобільний додаток для всіх фермерів та простих українців, який допоможе збути надлишок вирощеної в саду чи на городі продукції. Для цього навіть не потрібно їхати на базар. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

    Новий додаток отримав назву єБазар. Його метою є розвиток фермерства в Україні та створення механізму з продажу чи обміну продукції для домашніх господарств і фермерів, розповів автор ідеї та співзасновник проєкту єБазар Павло Войцехівський.

    єБазар створений з метою допомогти дрібним господарствам та домашнім фермерам з реалізацією власної продукції.

    “З одного боку є фермерські та домашні господарства, які мають надлишок продукції, в яких є обмежений доступ до ринків продукції. Або ж вони вже реалізовують свій товар, але їм не підходить ціна через те, що посередники диктують умови. Або ж у них є якісь витрати на транспортування і їм треба далеко їхати до ринку”, – розповів Войцехівський.

    З іншого боку, за його словами, є покупці, які хочуть і шукають домашні продукти. Тому, ще одна мета додатка –  надати доступ до якісних харчових продуктів від локальних господарств за доступною ціною і близьким географічним розміщенням.

    Наразі додаток доступний для усіх власників смартфонів з операційною системою Android та іОS. Вебпортал обіцяють запустити за кілька місяців.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.