• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині відновить роботу один із цукрових заводів
    Опубликовано: 2023-05-04 18:01:26

    Цукровий завод компанії Cygnet в Житомирській області цьогоріч відновить роботу. Минулого сезону завод не працював через військові ризики. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише agronews.ua.

    Щоб забезпечити роботу заводу в новому сезоні, компанії довелося законсервувати частину обладнання.

    «У зв’язку з минулорічним простоєм ремонтні роботи на заводі почалися раніше. В основному планується поточний ремонт. Цього року на заводі буде працювати 180 працівників. З’являться доступні вакансії, зокрема, підприємство запрошує на роботу електромонтерів, слюсарів-ремонтників та інших спеціалістів», — розповів головний інженер цукрового заводу Андрій Осипенко.

    Цього року компанія «Сігнет» відвела під посів буряка понад 4 тис. га.

    Погода відтермінувала старт посіву, але головний агроном Житомирського відділення ТОВ «Сігнет-Центр» Олександр Гапонюк стверджує, що після значних опадів погода дозволила зайти в поле та проводити посів.

    «Під час цієї посівної певні ризики існують, але вони не вплинуть на врожайність цукрового буряка. Цього сезону ми очікуємо урожайність 55 т/га, що на виході дасть 220 тис. т солодких коренів на заводі», — зазначив він.

    У 2021 році на цукровому заводі було перероблено 143 тис. т цукрових буряків, вироблено 20,2 тис. т цукру.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.