• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні суттєво подорожчало сало
    Опубликовано: 2023-05-03 16:06:40

    Сало – один із улюблених продуктів українців, який стало набагато складніше дозволити через непідйомні цінники у магазинах. Супермаркети знову перерахували ціни на продукт, але сильно покупців не порадували. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін, пише agronews.ua.

    Купівельна спроможність українців суттєво знизилася за час повномасштабної війни. У той час як багато хто живе на одну допомогу або пенсію, ціни в магазинах зростають практично безупинно, у тому числі на м’ясну продукцію. Наприклад, сало вже можна вважати чи не делікатесом.

    Так, станом на 2 травня домашнє сало в середньому пропонується по 189,00 гривні за кілограм, що більш ніж на 8 гривень дорожче, ніж місяцем раніше.

    Водночас середній цінник на солоне сало досяг позначки 263,10 гривні за кілограм. Для порівняння, у березні вартість становила 268,29 гривні, тобто продукти подешевшали більш ніж на 5 гривень.

    В Auchan солоне сало пропонується по 256,30 гривні за кілограм, а в мережі Metro – по 269,89 гривні за кілограм.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.