• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для фінансування грантів на переробку виділили ще 1,3 млрд грн
    Опубликовано: 2023-05-03 10:03:08

    Уряд залучить ще майже 1,3 млрд грн від Державного центру зайнятості для видачі безповоротних грантів для бізнесу в межах програми «єРобота». Як говориться у повідомленні на Урядовому порталі, кошти будуть спрямовані на гранти бізнесу, який працює у галузі переробки, пише agronews.ua.

    «Стимулюємо бізнес до роботи й створення нових робочих місць. З цією метою продовжуємо видавати гранти за програмою «єРобота». Від її старту держава вже виплатила понад 4 тис. грантів на суму 2,4 млрд грн. Найбільше — на розвиток переробних підприємств», — зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

    За його словами, підтримка переробної галузі відкриває перспективу зростання частки несировинного експорту та збільшення притоку валютної виручки до країни.

    Зі свого боку представник уряду в парламенті Тарас Мельничук у Telegram уточнив, що 1,3 млрд грн на гранти за програмою «єРобота» спрямують за рахунок коштів, виділених Державному центру зайнятості з Фонду боротьби з коронавірусом. Своїм рішенням Кабмін зобов’язав Державний центр зайнятості повернути ці кошти на рахунок Міністерства економіки.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.