• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні з’явилась нова технологія внесення пестицидів
    Опубликовано: 2023-04-26 16:02:52

    Система 3Rive 3D® — це новітня технологія застосування пестицидів у пінній формуляції, яка вже почала застосовуватись в Україні. Про це повідомляє FMC, пише agronews.ua.

    Як зазначається, на відміну від інших способів внесення та форм препаратів пінна формуляція технології 3Rive 3D® забезпечує тривимірне застосування пестицидів безпосередньо у рядку, тому препарат використовується рівномірно, точно та економно.

    «За рахунок центрального наповнення продукт надходить до всіх рядків в однакових нормах, а пінна формуляція продукту покриває не лише кожну насінину, а й весь рядок, тим самим гарантуючи безперервну захисну зону для коріння», — розповіли фахівці «ФМС Україна».

    Система 3Rive 3D® легко адаптується до більшості моделей просапних сівалок, та складається з 492 л бака для чистої води, та 113 л бака для формуляцій препаратів виключно лінійки 3RIVE 3D®. Загальний об’єм системи становить 606 л. Такої кількості робочого розчину вистачає для обробки близько 200 га за одне заповнення системи, а сам процес займає всього 10 хв, тому, заповнення систему на початку зміни дає можливість сіяти без зупинки весь день

    «Система 3Rive 3D® розроблена так, щоб її використання не потребувало додаткового змішування чи вимірювання препарату, а точність обробки не залежала від швидкості. Тому застосування пестициду при посіві здійснюється однаково рівномірно, як при низьких, так і при високих швидкостях посіву», — додали фахівці.

    Серед переваг системи:

    за рахунок пінної формуляції продукт покриває не лише кожну насінину, а й весь рядок, тим самим гарантуючи безперервну захисну зону для коріння;
    на 90% менша витрата води у порівнянні з традиційними системами внесення рідких препаратів при посіві;
    на 86% менше ваги у порівнянні з гранулами;
    підходить до більшості сівалок та здійснює рівномірно якісне внесення при високих швидкостях посіву (6,4–19,3 км/год);
    на 10% більш економічно ефективний захист рослин, враховуючи витрати на пальне, робочу силу, ремонт, амортизацію та вплив підвищеної врожайності на 1 га.

    Першим продуктом, який матимуть змогу в такий спосіб вносити українські аграрії, стане інсектицид БРІГЕЙД™ (біфентрин, 192 г/л), який застосовується при посіві кукурудзи проти комплексу ґрунтових шкідників та личинок західного кукурудзяного жука. Препарат контролює личинки діабротики, дротяників, паросткових мух, підгризаючих совок, личинок хрущів.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.