• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прометей вперше придбав вагони для перевозки зерна
    Опубликовано: 2023-04-14 14:05:57

    Компанія отримала 54 вагони-хопери в рамках лизингової угоди з Першим Українським міжнародним банком. Сума інвестицій склала 3 млн доларів. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

    Прометей є лідером на ринку зберігання зерна в Україні, в його портфелі 34 елеватори загальною потужністю 2 млн тонн одночасного зберігання продукції. Тому придбання вагонів стало логічним кроком для забезпечення синергії всієї бізнес- системи, від закупки і зберігання агропродукціїдо її логістики і продажу.

    «Контроль над логістичним ланцюжком дозволяє отримувати високу маржу, отже, власний вагонний парк збільшить оборотність елеваторів іпосилить ефективність всієї групи компаній, – зазначає власник та голова наглядової ради Прометея Рафаель Гороян,– В насрозгалужена мережа зерносховищ в різних областях України, тому для вагонів буде робота завжди».

    Хопери були виготовлені на українському вагонобудівному підприємстві Карпати.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.