• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Невдовзі ціни на курячі яйця почнуть знижуватися
    Опубликовано: 2023-04-16 14:01:35

    Ціни на курячі яйця в Україні можуть впасти після Великодня, яке припадає на 16 квітня.

    Про це в ефірі телемарафону заявив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на «РБК-Україна».

    За його словами, восени вже були очевидні перспективи ринку та почалась посадка нових курей для збільшення виробництва.

    Так, з середини жовтня виникла енергетична криза, яка з точки зору опалення, умов зберігання, генераторної електроенергії є досить дорогою, тому цей ріст призупинився. Наразі можна сказати, що Україна стійко пройшла енергетичний виклик і вже він позаду.

    «Також відповідна посадка курей відбулася і зараз максимально нарощується. Тому буквально після Великодня вже піде тренд до зниження цін, який триватиме майже до середини літа, і таких дорогих яєць не буде”, – сказав заступник міністра.

    Так, Висоцький зазначив, що здешевлення розпочнеться буквально з кінця квітня та становитиме від 20 до 40% в залежності від ситуації на ринку кормів.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.