• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна готується до експорту свинини до Гонконгу
    Опубликовано: 2023-03-13 16:26:35

    Україна готується до експорту свинини до Гонконгу

    Україна та Гонконг обговорили можливість експорту мороженої свинини та побічних продуктів з неї, жиру з м’яса птиці та переробленого білка з нього.

    Ці питання розглядалися під час онлайн-зустрічі заступника міністра аграрної політики та продовольства України Маркіяна Дмитрасевича, т. в. о. голови Держпродспоживслужби Ольги Шевченко з представниками Центру з питань безпечності харчових продуктів Гонконга на чолі з доктором Вонг Ван Крістін.

    Маркіян Дмитрасевич подякував за надання додаткових питань до запитальника щодо експорту свинини з України до Гонконгу. Він також зазначив, що після опрацювання спеціалістами Держпродспоживслужби матеріали надішлють на розгляд гонконгській стороні.

    Нагадаємо, ввезення харчових продуктів з Гонконгу до України може здійснюватися за формами міжнародних сертифікатів у разі відсутності погодженої двосторонньої форми.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.