• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АРМА оголосило управителя арештованих активів «Моршинської»
    Опубликовано: 2023-03-14 11:02:00

    Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило переможця конкурсу з відбору управителя для арештованих активів виробників та реалізаторів мінеральних вод, зокрема "Моршинської" - ТОВ "Карпатські мінеральні води". Про це інформує УНН, посилаючись на сайт АРМА.

    Цитата

    "Перемогу у відборі отримало ТОВ "Карпатські мінеральні води". Компанія є національним виробником мінеральних вод і безалкогольних напоїв, зокрема виробляє природну столову воду під торговою маркою "Карпатська джерельна". Після проведення оцінки арештованих корпоративних прав з переможцем відбору буде укладено договір управління", - ідеться в повідомленні.

    Деталі

    В АРМА нагадали, що документи для участі в конкурсі загалом подали 10 учасників, 9 з яких надіслали свої пропозиції у визначений для цього строк та 1 компанія подала документи після закінчення дедлайну.

    Агентство оголосило конкурсний відбір управителя для арештованих корпоративних прав двох іноземних компаній, які працюють у сфері виробництва та реалізації мінеральних вод, 10 лютого 2022 року. Згодом Нацагентство надало детальні роз'яснення щодо специфіки та складу активів, виставлених на конкурс, повідомили в АРМА.

    Нагадаємо

    У червні 2022 року суд наклав арешт на корпоративні права компанії "Моршинська", яка належить російському олігарху Михайлу Фрідману, на суму понад 53,4 млн грн.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.