• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії можуть подавати заявки на статус критично важливих підприємств через ДАР
    Опубликовано: 2023-03-09 17:05:22

    Кабінет міністрів надав субʼєктам агропромислового комплексу можливість подавати заявки на визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період через Державний аграрний реєстр. Як повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства, відповідні зміни до постанови №573 від 2 червня 2021 року Кабмін вніс на засіданні 3 березня, пише agronews.ua.

    Відтепер (з моменту набрання чинності внесених змін) суб’єкти агропромислового комплексу на час дії воєнного стану введеного відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» отримали можливість подавати заявки щодо визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період через Державний аграрний реєстр.

    Зауважимо, що запроваджені зміни дають можливість звертатися через ДАР не тільки виробникам сільськогосподарської продукції, а й усім суб’єктам агропромислового комплексу.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.