• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відлякувач птахів: кому потрібен та як працює
    Опубликовано: 2023-02-22 22:51:03

    Відлякувач птахів: кому потрібен та як працює

    Велика любов людей до птахів не скасовує того факту, що в деяких сферах вони можуть завдати шкоди. Так, насамперед це знищення посівів, «розграбування» зерносховищ. Крім того, великі пташині зграї часто зводять нанівець роботу садівників.

    Часті «візити» птахів на зерносховище, в елеватор чи у великий сад – делікатна проблема, знайома для багатьох фермерів. Тому постійно з’являються нові способи боротьби з такими небажаними «гостями». Зрештою, одна справа, коли у вас невелика дача чи сад. Інші – коли частий приліт птахів може тягнути фінансові втрати для фермерського господарства. Тоді варто шукати нові та максимально ефективні способи вирішення проблеми.

    Особливості вибору засобів боротьби з пірнатими

    Ще не так давно для відлякування птахів використовували опудала, різні сітки. На жаль, не завжди це давало бажаний ефект, а птахи швидко звикали до опудал. Особливо, коли йшлося про горобців, чайок, шпаків. Минув час, і сьогодні є сучасні, а головне – високоефективні засоби.

    Відмінно зарекомендував себе сучасний акустичний відлякувач птахів. Він може забезпечити максимальну результативність на різних площах (і великих, і малих). Принцип дії тут дуже простий: він імітував звуки. Найчастіше це тривожні крики різних птахів та звуки хижих птахів. Крiм того, деякі моделі можуть видавати звуки, які нагадують постріли.

    У порівнянні з ультразвуковими приладами акустичні відлякувачі мають низку переваг. Адже акустика ефективніше поширюється у повітрі, ніж ультразвукові хвилі. Та найголовніше – на роботу акустичного відлякувача не впливають погодні умови: він працює і під час дощу, і коли сильний вітер.

    Покупка біоакустичного відлякувача птахів, які завдають шкоди господарству та можуть розносити різні хвороби, - практичне і раціональне рішення. Цей пристрій універсальний, підходить для використання у державних, комунальних підприємствах, великих фермерських господарствах, на невеликих дачних ділянках.

    Обираючи відлякувач, варто звернути на площу посівів та технічні характеристики пристрою.

    Чому варто звернути увагу на відлякувачі птахів AviTrac®

    Акустичний відлякувач птахів відлякувач птахів AviTrac®  від компанії ТОВ “АГ-БАГ-Україна” https://ag-bag.ua/ – вибір для тих, хто цінує якість за розумну ціну. Пристрій містить понад 50 різних сигналів, які відлякують птахів. Одна з переваг – міцний і надійний корпус, який захищає від вологи. Крім того, є додаткові опції, які захищають від викрадення. До речі, у різних країнах Європи фермери використовують такі пристрої для захисту посівних площ, виноградників.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.