• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Один з регіонів суттєво збільшив виробництво цукру
    Опубликовано: 2023-02-25 10:05:55

    Цукрові заводи Львівської області з вересня переробили майже 1,1 млн т буряків, випущено 158,5 тис. т цукру — на 19,5% більше, ніж попереднього сезону. Про це інформує Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА, пише «Голос України», пише agronews.ua.

    «Переважно зростаючий тренд у виробництві цукру стимулює нарощування площ під буряками в місцевих господарствах. А погода сприяла покращенню якісних показників коренів. Саме внаслідок поєднання цих двох чинників істотно підвищилося виробництво цукру в регіоні», — зазначили у департаменті.

    Впродовж останніх п’яти років вал цукрового буряку в області збільшився на 38%, випуск «солодкого піску» зріс на 46,6%. Львівський цукор реалізується переважно на внутрішньому ринку, експортується майже 20% від загального виробництва, передусім до країн ЄС.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.