
25 фев, 10:05
.jpeg)
Цукрові заводи Львівської області з вересня переробили майже 1,1 млн т буряків, випущено 158,5 тис. т цукру — на 19,5% більше, ніж попереднього сезону. Про це інформує Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА, пише «Голос України», пише agronews.ua.
«Переважно зростаючий тренд у виробництві цукру стимулює нарощування площ під буряками в місцевих господарствах. А погода сприяла покращенню якісних показників коренів. Саме внаслідок поєднання цих двох чинників істотно підвищилося виробництво цукру в регіоні», — зазначили у департаменті.
Впродовж останніх п’яти років вал цукрового буряку в області збільшився на 38%, випуск «солодкого піску» зріс на 46,6%. Львівський цукор реалізується переважно на внутрішньому ринку, експортується майже 20% від загального виробництва, передусім до країн ЄС.
Інф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/335350.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM