• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В січні виробництво свіжих молокопродуктів зросло
    Опубликовано: 2023-02-11 10:55:57

    В січні виробництво свіжих молокопродуктів зросло

    Для виробників свіжих молокопродуктів січень був відносно стабільним. Більшість із них вже закупила генератори, тому таких збоїв в роботі заводів, які були до нового року, вже значно менше. 

    В продажах, на відміну від аналогічних періодів минулих років, суттєвих змін не відбулося. Така, якщо можна так сказати, стабільність, дозволила окремим операторам навіть підняти базові ціни на окремі види продукції.

    В лютому ціни на свіжі молокопродукти залишаться відносно стабільними. Можливо, сметана навіть дещо подешевшає, адже зростання рентабельності випуску товару дозволяє поборотися за розширення полиці. Також можна розраховувати на збільшення промоакцій вже в найближчі тижні, як тільки подешевшає сировина.

    За попередніми оцінками, в січні виробництво свіжих молокопродуктів, всупереч традиціям, навіть виросло в порівнянні з попереднім місяцем. Проте продажі ще відстають на 20% від показників довоєнного січня 2022 року.

    Лютий короткий, тому показники будуть скромнішими, але суттєвого падіння виробництва не буде.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.