• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Узгоджено новий порядок бронювання працівників
    Опубликовано: 2023-01-31 13:55:04

    Узгоджено новий порядок бронювання працівників

    На минулому тижні Уряд затвердив новий порядок бронювання військовозобов’язаних, а також порядок та критерії визначення підприємств, які є критично важливим для функціонування економіки.

    Про це повідомили в «Європейській Бізнес Асоціації‎»‎ (ЄБА).

    Так, відповідно до нової процедури, бізнес зможе забронювати до 50% військовозобов’язаних працівників, які є критично важливими аби підприємство продовжувало працювати.

    «‎Визначення підприємства критично важливим для економіки здійснюється за вичерпним переліком критеріїв, зокрема, загальною сумою сплачених податків та інших зборів (перевищує € 1,5 млн), сумою надходжень в іноземній валюті (еквівалент €32 млн), стратегічним значенням для економіки та безпеки країни , важливим значенням для задоволення потреб територіальної громади, відсутністю заборгованості по сплаті ЄСВ, розміром зарплати — не менше середньої зарплати по регіону, резидентством Дія Сіті», — відмітили в ЄБА.‎

    На додаток, встановлено, що бронювання, які вже були надані працівникам за старою процедурою будуть залишатися чинними протягом строку, на який вони були надані.

    Відзначається, що в ЄБА вже тривалий час наголошують, що в країні потрібно прийняти зрозумілу та прозору систему бронювань, аби бізнес міг продовжувати працювати, розуміючи, що критично важливі працівники не будуть мобілізовані.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.