• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За рік в Україні було приватизовано 12 спиртзаводів
    Опубликовано: 2023-01-12 16:09:25

    Приватизаційний аукціон, на який буде виставлено окреме майно Сторонибабського спиртзаводу, відбудеться 12 січня на Prozorro.Продажі. Про це говориться у повідомленні Фонду держмайна України, пише agronews.ua.

    Стартова ціна 53,3 млн грн. Загальна площа активу складає 17 979 м².

    До складу майна Сторонибабського спиртзаводу, що підлягає приватизації, входять 28 об’єктів: адмінбудинки, спиртопідвали, артсвердловини, будинок солодовні, котельня, спиртосховища тощо. Головна будівля заводу розташована у селі Сторонибаби Золочівського району Львівської області, за адресою: вул. Нова, 4.  

    Зазначається, що потужність підпрєимства складає 3 тис. дал спирту на добу. Завод спеціалізується на виробництві етилового спирту, а також мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв.

    «Після відновлення малої приватизації Фонд держмайна провів 12 приватизаційних аукціонів з продажу спиртзаводів. Загалом переможці торгів запропонували понад 849 млн грн за ці об’єкти. Це втричі більше від сукупної стартової вартості», — уточнили у відомстві.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.