• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін продовжив заборону на імпорт в Україну с/г продукції з росії
    Опубликовано: 2023-01-02 12:09:55

    Кабінет міністрів продовжив заборону на імпорт в Україну з рф сільськогосподарської, кондитерської продукції, промислових товарів до кінця 2023 року.

    Відповідне рішення закріплене постановою уряду №1448 від 27 грудня.

    Серед заборонених для імпорту товарів — м’ясо, риба, деякі молочні продукти та кава, чай, солодощі, алкоголь та цигарки, лікарські засоби, добрива, промислові товари, вагони залізничні для перевезення вантажу, які були у користуванні, паперові вироби, пляшки для харчових продуктів, пиво, горілка, взуття, одяг.

    Згідно зі змінами до постанови, вона втратить чинність з 1 січня 2024 року або після припинення застосування російською федерацією дискримінаційних та/або недружніх дій щодо України.

    Водночас 9 квітня 2022 р. Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову №426, якою ввів повну заборону (ембарго) на ввезення на територію України товарів з країни-агресора — російської федерації. Вказана заборона поширюється виключно на товари, що ввозяться в митному режимі імпорту.

    Юлія Немцева

    Інф. kurkul.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.