• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Група «Агротрейд» закінчила жнива соняшника та сої
    Опубликовано: 2022-12-24 11:07:34

    Цьогоріч аграрії Групи «Агротрейд» зіткнулись з непростими умовами вирощування соняшника. Велика кількість опадів затягнула вегетацію, потім з цієї ж причини неможливо було вчасно розпочати збір, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис компанії на її сторінці у Facebook.

    Складнощів додала і енергетична криза, адже через це елеваторні можливості приймання зерна обмежені. Ще одна причина — пізній посів на територіях, які були окуповані навесні.

    «Така ситуація склалась у нас на Сумщині, після звільнення територій постачальники відмовились надавати нам техніку, незважаючи на те, що вона була законтрактована. Відтак нам довелось відновити власні сівалки і запустити їх в роботу. Тож, тут соняшник був дуже пізнього посіву, відповідно, він дозрівав останнім по Групі», — розповівв директор агропромислового департаменту Групи «Агротрейд» Олександр Овсяник.

    Попри всі труднощі компанія виконала план по вирощуванню соняшника на 90%. Загалом цього року цією культурою було засіяно понад 10 тисяч гектарів.

    Агрохолдинг також закінчив жнива сої. І хоча вони також затягнулись через велику кількість опадів, якість зерна залишилась відмінною, а план по вирощуванню виконаний на 120%. У 2022 році Група «Агротрейд»  вирощувала сою на 2,3 тисячі гектарах.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.