• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США. Bunge збудує завод з переробки сої в Індіані за $550 млн
    Опубликовано: 2022-12-19 15:45:39

    США. Bunge збудує завод з переробки сої в Індіані за $550 млн

    Американська агропромислова компанія Bunge вирішила інвестувати $ 550 млн у будівництво заводу з переробки соєвих бобів у штаті Індіана (США). Про це повідомляє агентство Reuters.

    Як зазначається в заяві компанії, на новому олійноекстракційному підприємстві перероблятимуть близько 4,5 млн бушелів сої. Зведення МЕЗу має розпочатися в I кварталі 2023 р., а в експлуатацію завод розраховують запровадити до середини 2025 р.

    Інвестиції Bunge спрямовані на розширення потужностей компанії з переробки олійних культур у США в міру зростання попиту на корми, рослинні олії, відновлювані види палива тощо.

    Нагадаємо, що минулого року Bunge створила спільне підприємство разом із Chevron Corp. і оголосила про плани щодо збільшення потужностей в Іллінойсі і Луїзіані до 2024 р., де розташовані заводи, що займаються переробкою сої.

    На поточному тижні в Національній асоціації переробників олійних культур (NOPA) заявили, що місячний рівень переробки сої в США в листопаді склав 179,184 млн бушелів, що на 3% нижче жовтневого показника.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.