США. Bunge збудує завод з переробки сої в Індіані за $550 млн

19 дек, 15:45

США. Bunge збудує завод з переробки сої в Індіані за $550 млн

Американська агропромислова компанія Bunge вирішила інвестувати $ 550 млн у будівництво заводу з переробки соєвих бобів у штаті Індіана (США). Про це повідомляє агентство Reuters.

Як зазначається в заяві компанії, на новому олійноекстракційному підприємстві перероблятимуть близько 4,5 млн бушелів сої. Зведення МЕЗу має розпочатися в I кварталі 2023 р., а в експлуатацію завод розраховують запровадити до середини 2025 р.

Інвестиції Bunge спрямовані на розширення потужностей компанії з переробки олійних культур у США в міру зростання попиту на корми, рослинні олії, відновлювані види палива тощо.

Нагадаємо, що минулого року Bunge створила спільне підприємство разом із Chevron Corp. і оголосила про плани щодо збільшення потужностей в Іллінойсі і Луїзіані до 2024 р., де розташовані заводи, що займаються переробкою сої.

На поточному тижні в Національній асоціації переробників олійних культур (NOPA) заявили, що місячний рівень переробки сої в США в листопаді склав 179,184 млн бушелів, що на 3% нижче жовтневого показника.

https://ukragroconsult.com/


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/334703.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM