• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні подешевшала свинина
    Опубликовано: 2022-12-14 13:10:46

    В Україні зараз – саме час запасатися свининою до різдвяних та новорічних свят. Ціни на свинину відчутно знизилися. Проте експерти аграрного ринку вважають, що така ситуація триватиме недовго: вже незабаром вартість свинячого м’яса знову порине вгору. Такими міркуваннями поділились в Асоціації “Свиноводи України”, пише agronews.ua.

    У листопаді порівняно з жовтнем ціни на свинину просіли доволі відчутно. У середньому охолоджене свиняче м’ясо подешевшало на 4,1% або на 7,6 грн/кг. При цьому різні види м’яса подешевшали нерівномірно, проте цінники стали нижчими на все. Так, середня ціна кілограма свинини у листопаді становила 178,2 грн, а у жовтні вона була 185,8 грн.

    При цьому на початку листопада середня ціна кілограма свинини становила 184 грн, а вже наприкінці листопада-на початку грудня вона була нижчою на 10 грн.
     
    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.