• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ердоган прагне розширити «‎зернову угоду» іншою продукцією
    Опубликовано: 2022-12-13 09:30:48

    Ердоган прагне розширити «‎зернову угоду» іншою продукцією

    Ердоган провів телефонну розмову з президентом росії володимиром путіним, під час якої йшла мова про можливість експорту «зерновим коридором‎»‎ інших продуктів харчування та товарів.

    Про це повідомляє Bloomberg.

    Зазначається, що у неділю Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган провів телефонну розмову з російським диктатором путіним, яка стосувалась, зокрема, реалізації «‎зернової угоди»‎ 

    Сторони обговорили двосторонні зв'язки, зокрема у сфері енергетики, реалізацію «зернової угоди», боротьбу з тероризмом та інші питання.

    Турецький лідер також заявив про можливість експорту «‎зерновим коридором»‎ поряд із продовольством інших різновидів продукції.

    Ердоган також відмітив, що до цього дня «‎зерновим коридором»‎ вивезено понад 13 млн т агропродукції

    Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія навмисно гальмує роботу «зернового коридору», унаслідок чого час очікування суден збільшується до 3-5 тижнів і щомісяця недоекспортовується кілька мільйонів тонн української агропродукції.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.