• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ІМК отримала дружні сходи озимої пшениці
    Опубликовано: 2022-12-17 15:09:56

    Дощова та прохолодна погода в другій половині вересня не дала хліборобам ІМК засіяти озимі в оптимальні строки, тож завершили посівну в середині жовтня, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії у Facebook.

    Зокрема, восени цього року в ІМК посіяли 32 865 га озимої пшениці. Посів проводили зерном, відкаліброваним та протруєним на власних зерноочисних і протруювальних комплексах, з одночасним внесенням мінеральних добрив.

    «Незважаючи на пізній посів та завдяки достатньо теплій погоді наприкінці жовтня–початку листопада, ми отримали дружні сходи пшениці. Всі технологічні операції проведено правильно, щоб рослини достатньо добре перезимували», – розповів директор з виробництва ІМК Микола Пилипенко.

    На даний час вегетація озимої пшениці припинилась, сходи мають задану густоту: на площі близько 20 тис. га у фазі кущення 3-4 листочки, і на площі близько 13 тис. га – 1-2 листки.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.