• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні відновлять агрострахування
    Опубликовано: 2022-12-01 14:09:23

    Компанія UNIVERSALNA знаходиться на фінішній стадії погодження умов з державної компенсації процентної ставки зі страхування. Загалом до березня компанія планує погодити три продукти з агрострахування. Про це повідомив заступник голови Правління страхової компанії UNIVERSALNA Андрій Дубей, пише agronews.ua.

    «Зараз ми розробляємо три продукти, з яких один уже готовий — це страхування на період перезимівлі. Другий продукт зачіпає період від весняної вегетації рослин до збору врожаю. Третій продукт знаходиться на фінішній стадії, він є комплексним — від періоду посіву до збору врожаю. Ці продукти покликані допомогти аграріям не втратити кошти за різних обставин, на які не можна повпливати: втрата врожаю в зв’язку з погодою, дією третіх осіб, пожежі та інших випадків», — зазначає Андрій Дубей.

    За його словами, запуск готових продуктів залежатиме від надходження державних коштів.

    Андрій Дубей наголошує, що сьогодні банки не надають всім сільгоспвиробникам кредити, як це було раніше. І якраз додатковим пунктом, який забезпечує вищий рейтинг стабільності клієнта під час розгляду можливості кредитування, є застрахований врожай.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.